ESP | CAT
  Estem al Facebook  Estem al Twitter  Rss

Empresa

empresaProjecta’t és una jove enginyeria amb un fort caràcter i implantació professional a la província de Girona. Va néixer, juntament amb l’empresa Calygas S.L., amb la finalitat de satisfer les necessitats de Institucions, empreses, arquitectures, instal·ladors i particulars.


Projecta’t té a la seva disposició un equip humà de professionals amb experiència i altament qualificat, que juntament amb els medis materials, instal·lacions i equips, som capaços d’adaptar-nos a qualsevol situació i abordar la problemàtica de cada projecte amb la major garantia.


El nostre objectiu és facilitar tots els nostres recursos amb una única finalitat: oferir-li un servei d’enginyeria integral des de la realització del projecte fins a l’execució del mateix. Projecta’t posa un interès especial en el seguiment del projecte per satisfer les necessitats dels seus clients.


La nostra àmplia varietat de serveis li permetrà tractar únicament amb la nostra empresa, nosaltres ens encarreguem de coordinar i executar íntegrament els diferents projectes, alliberant-lo per complet per a que es pugui dedicar al seu negoci.


Projecta’t està en contacte amb totes les empreses fabricants perquè el nostre assessorament li doni una àmplia visió de les alternatives que ofereix el mercat actual. A més, el nostre compromís amb un servei de qualitat i el tracte personalitzat amb el client, ens converteix en una bona elecció per la seva empresa.

 

Projecta’t aposta per les noves tecnologies per a poder estar més a prop de la seva empresa i els seus problemes, i per l’eficiència energètica de les instal·lacions per garantir un mediambient sostenible.

On som?

Projecta’t es troba situada al poble de Vilamalla (Girona), en el Polígon Empordà Internacional. Si vens per l’autopista AP-7, a la sortida 4 (Figueres).