ESP | CAT
  Estem al Facebook  Estem al Twitter  Rss

Projectes

Realitzem el disseny de projectes bàsics i executius d’instal·lacions de climatització, elèctriques, petrolífers, gas, aigua, contraincendis … 

 

 

Llicències d'activitats

Realitzem llicències d’activitats i estudis d'impacte ambiental de tot tipus d’establiments, locals comercials i naus industrials.


 

 

Legalitzacions

Legalitzem qualsevol instal·lació als organismes corresponents, ajuntaments, departaments de la Generalitat, entitats d’inspecció i control.

 

 

Assessorament tècnic

L’assessorem i li confeccionem un estudi de qualsevol instal·lació, quan la normativa no requereixi cap projecte tècnic.

 

 

Eficiència energètica

Quan parlem de sostenibilitat i d'energia podem dir que existeixen actualment tres aspectes claus a tenir en compte:

- L'energia és el motor que mou el món.

- La societat demana un món més sostenible.

- La crisi financera mundial, on és més necessari que mai reduir despeses. 

Amb aquest escenari, l'objectiu ha de ser l'evolució del model econòmic global a un més sostenible, més competitiu i basat en baixes emissions de carboni; un model que asseguri el respecte del medi ambient, mantingui la competitivitat de les empreses i la seguretat de subministrament energètic.

Per aconseguir arribar a un bon escenari d'eficiència es requereix l'esforç de tots els agents implicats: empreses, Administracions Públiques i de la societat en general en la cerca i aplicació de solucions.

 

Què fa Projecta't per l'eficiència energètica?

El paper del consumidor és un peça fonamental en la cerca de l'estalvi i l'eficiència en l'ús de l'energia. Per a que els ciutadans modifiquin els hàbits de consum d'energia a la llar és necessari que es donin vàries condicions:

- Que siguin conscients de la necessitat de reduir els seus consums.

- Que coneguin formes de ser més eficients.

- Estar motivats pel canvi.

A Projecta't t'informem de les solucions més eficients tant per a instal·lacions domèstiques com industrials, on l'estalvi d'energia et permetrà estalviar recursos econòmics, posposar l'esgotament dels recursos fòssils i, per últim, reduir les emissions de CO2 i tenir un medi ambient més sostenible.

 

Què pots fer tu per l'eficiència energètica?

eficienciaUna de les mesures que millors resultats dóna per conèixer l'eficiència energètica d'un producte és "l'etiquetat energètic". Existeixen 7 classes d'eficiència, identificades per un codi de colors i lletres que van des del color verd i la lletra A pels equips més eficients, fins el color vermell i la lletra G pels equips menys eficients. 
Els compradors ja estan molt familiaritzats amb aquest tipus d'etiquetat en electrodomèstics i poden identificar ràpidament quin productes és més eficient. Extrapolar aquesta codificació a altres tipus de producte ajudaria a que els consumidors tinguessin una pauta de compra eficient alhora d'escollir. 

          aaaaa    

Per què Projecta't?

- Pressupost dels nostres serveis sense compromís
- Preus competitius
- Experiència i professionalitat
- Tracte personalitzat amb el client
 

objectius

Objectiu

El nostre objectiu és facilitar tots els nostres recursos amb una única finalitat: oferir-li un servei d’enginyeria integral des de la realització del projecte fins a l’execució del mateix. Projecta’t posa un interès especial en el seguiment del projecte per satisfer les necessitats dels seus clients.

compromis

Compromís

Estem en contacte amb totes les empreses fabricants perquè el nostre assessorament li doni una àmplia visió de les alternatives que ofereix el mercat actual. D’aquesta manera confirmem el nostre compromís amb un servei de qualitattracte personalitzat adaptat a les necessitats de cada client.

garantia

Garantia

Tenim a la seva disposició un equip humà de professionals amb experiència i altament qualificats, que juntament amb els medis materials, instal·lacions i equips, som capaços d’adaptar-nos a qualsevol situació i abordar la problemàtica de cada projecte amb la major garantia.

filosofia

Filosofia

Oferim una atenció personalitzada, fent un anàlisi de les seves propostes i necessitats, per aconseguir la millor solució, que convertirem en un projecte que s’executa i supervisa, controlant en tot moment que la inversió dels nostres clients sigui la més rentable.