ESP | CAT
  Estem al Facebook  Estem al Twitter  Rss

Projectes

Realitzem el disseny de projectes bàsics i executius d’instal·lacions de climatització, elèctriques, petrolífers, gas, aigua, contraincendis … 

 

 

Llicències d'activitats

Realitzem llicències d’activitats i estudis d'impacte ambiental de tot tipus d’establiments, locals comercials i naus industrials.


 

 

Legalitzacions

Legalitzem qualsevol instal·lació als organismes corresponents, ajuntaments, departaments de la Generalitat, entitats d’inspecció i control.

 

 

Assessorament tècnic

L’assessorem i li confeccionem un estudi de qualsevol instal·lació, quan la normativa no requereixi cap projecte tècnic.

 

 

Amplia visió d'empresa

Projecta't treballa de la mà de Calygas, un magatzem nascut de Miquel Gelis Serra el 1978, dedicat a la calefacció, climatització, sanitari, electricitat, gas, tractament d'aigua...

 

Calygas és empresa distribuïdora de material per a instal·ladors des de fa més de 30 anys. La seu central es troba a Vilamalla, amb el departament d'administració, compres, oficina tècnica i magatzem. Existeixen sucursals, només de venda, a Olot, Palamós, La Bisbal d'Empordà i Ullà. 

 

                                                                                       calygas

 

Gràcies a l'amplia experiència de Calygas en el món de les instal·lacions i a tots els proveïdors que posseeix, estem en contacte permanent amb totes les empreses fabricants, la qual cosa ens permet presumir de:

- Conèixer els productes actuals del mercat

- Estar al dia de les tecnologies de cada sector

- Conèixer el funcionament intern de cada aparell

 

Entre altres marques, estem en contacte amb:

Baxiroca Brotje daikin
lg

ROCA

grohe
Honeywell
uponor

Legrand

cilit_colores_reales600 ARMACELL
Filtube

          aaaaa    

Per què Projecta't?

- Pressupost dels nostres serveis sense compromís
- Preus competitius
- Experiència i professionalitat
- Tracte personalitzat amb el client
 

objectius

Objectiu

El nostre objectiu és facilitar tots els nostres recursos amb una única finalitat: oferir-li un servei d’enginyeria integral des de la realització del projecte fins a l’execució del mateix. Projecta’t posa un interès especial en el seguiment del projecte per satisfer les necessitats dels seus clients.

compromis

Compromís

Estem en contacte amb totes les empreses fabricants perquè el nostre assessorament li doni una àmplia visió de les alternatives que ofereix el mercat actual. D’aquesta manera confirmem el nostre compromís amb un servei de qualitattracte personalitzat adaptat a les necessitats de cada client.

garantia

Garantia

Tenim a la seva disposició un equip humà de professionals amb experiència i altament qualificats, que juntament amb els medis materials, instal·lacions i equips, som capaços d’adaptar-nos a qualsevol situació i abordar la problemàtica de cada projecte amb la major garantia.

filosofia

Filosofia

Oferim una atenció personalitzada, fent un anàlisi de les seves propostes i necessitats, per aconseguir la millor solució, que convertirem en un projecte que s’executa i supervisa, controlant en tot moment que la inversió dels nostres clients sigui la més rentable.